Contact

Contactinformatie

Hooglandsekerkgracht 17B

2312 HS Leiden

Telefoon 071 516 48 48

E-mail: info@weeshuisleiden.nl

 

Zie ook www.utopa.nl

 

Verhuur en reserveringen

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met de facilitymanager van Utopa-Weeshuis.

Telefoon 071 513 25 46 of e-mail: info@weeshuisleiden.nl

 

Bereikbaarheid
Lopend of met de fiets?
De Hooglandse Kerkgracht is een mooie straat met bomen vlakbij de Hooglandse Kerk. Je kan er komen vanaf de Haarlemmerlemmerstraat (tegenover Pull & Bear is een steegje met een bruggetje)  of vanaf de Nieuwstraat (waar BplusC is).  Halverwege de Hooglandse Kerkgracht staat het Weeshuis (aanbellen bij 17B). Je kunt je fiets buiten de poort van het weeshuis zetten. 
 

Per openbaar vervoer
Het Weeshuis ligt in het oude centrum van Leiden, op ongeveer 20 minuten loopafstand vanaf Leiden Centraal station. U kunt ook een bus nemen naar de Breestraat, 2e halte met bus 31, 40, 41, 42, 45, 169, 182, 186, 187, 206. Dan is het nog 5 minuten lopen.

 

Per auto
De dichtstbijzijnde parkeerplaatsen zijn op de Kaasmarkt en de Ir. Driessenstraat. Deze parkeerplaatsen zijn aan weerszijden van de Hooigracht. Vanaf hier is het nog 2 minuten lopen.

Vanaf Amsterdam: Neem de A4 richting Den Haag en Rotterdam. Neem afrit 7, richting Zoeterwoude Dorp, Leiden, Voorschoten. Volg de borden Leiden, Voorschoten en dan Leiden centrum.

Vanaf Rotterdam: Neem de A4 richting Amsterdam. Neem afrit 7, richting Zoeterwoude Dorp, Leiden, Voorschoten. Volg de borden Leiden, Voorschoten en dan Leiden centrum.

Vanaf Utrecht: Neem de A12 richting Den Haag, dan A4 richting Amsterdam. Neem afrit 7, richting Zoeterwoude Dorp, Leiden, Voorschoten. Volg de borden Leiden, Voorschoten en dan Leiden centrum.